marți, 6 martie 2012

Activitatea nr.7: 5.02.2012– 9.03.2012

4 VI – 8 VI               Atestat competente digitale
11 VI – 15 VI          Atestat competente digitale
18 VI – 22 VI         Atestat competente digitale
5 martie – Debaraseaza-te de mentalitatea ca orice critica este un lucru negativ si ca trebuie evitata cu orice prêt. Este bine sa stii ce trebuie schimbat . Altfel cum ai putea progresa?
6 martie – La sfarsitul fiecarei zile opreste-te putin si fa o mica evaluare. Daca in inima simti manie sau alte emotii negative, da-le drumul . Rosteste o rugaciune cerandu-I lui Dumnezeu sa le ia de la tine. El sa va ocupa de restul.
7 martie –Orice organizatie are nevoie de un sef care sa ia sau sa aprobe deciziile finale,dar un sef bun nu este un dictator.El se consulta cu cei din jur si le respecta ideile si parerile.Un sef bun poate ca nu va fi de acord cu toate sugestiile si informatiile primate  si poate decide sa aleaga alta ruta ,dar ceilalti vor sti ca parerile le-au fost luate in consideratie cu respecul cuvenit.
8 martie – A invata sa iti exprimi aprecierea este o imbunatatire veritabila , testata si demonstrate,cu success garantat, adusa caminului tau .
9 martie – Esecul este un pas inainte atunci cand inveti ceva din el. Esecul pregateste calea pentru succesul viitor, pentru ca te face sa te uiti mai atent la planurile si metodele tale si te forteaza sa le gasesti pe cele mai eficiente.

SARCINA DE LUCRU
          
Subiecte propuse spre rezolvare:

SUBIECTE CIA 2008
Subiecte Clasa IX-a :
Subiecte Proba Practica  Subiecte Proba Teoretica

SUBIECTE CIA 2009


Subiecte Clasa XI

SUBIECTE CIA 2010 
Sectiunea TIC
Concursul de Informatică Aplicată este un concurs naţional adresat elevilor de la clasele IX-XII care studiază disciplinele Tehnologia Informaţiei, Informatică -Tehnologii Asistate de Calculator sau Tehnologia Informaţiei şi a Comunicaţiilor, discipline la care nu se organizează Olimpiadă, prin secţiunea „Tehnologii”. 
 vezi site-ul concursului:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu